Home / Sports / BREAKING: Ronaldo don win 2017 Ballon d’Or again!!!

BREAKING: Ronaldo don win 2017 Ballon d’Or again!!!

Real Madrid and Portuguese forward Cristiano Ronaldo on Thursday night beat Barcelona talisman Lionel Messi to win d 2017 Ballon d’Or.

D number 7 don collect him fifth Ballon d’Or award weu kon make am equal to Messi record den and na two of dem don dey exchange dis award for 10years now.

Kaka bin be last player oda dan Ronaldo or Messi to win d prestigious individual gong all d way back for 2007.

D Ballon d’Or, wey dem people consider as d ultimate prize for any individual, dem dey award am to d best player for Europe.
Details later…


Facebook Comments

About Deborah Jimmy

My name na Deborah Jimmy. I be media person, blogger, researcher, actress, communication artist, and I dey flow well for we country language.

Check Also

Nigeria Don Receive Better Beating From Morocco

For di football wey Morocco and Nigeria play last night, Moroccan football people come nack …

Leave a Reply

Your email address will not be published.