Dey don confam d seedings for d 2018 World Cup finals draw.

Peru kon be d last country to qualify for d tournament for Russia next year after dem beat New Zealand.

FIFA dey use dia World Ranking wey dem publish last month take seed all four pots for d draw.

D draw go take place on Friday, December 1 at 6pm local time for Moscow.

Pot 1: Russia, Germany, Brazil, Portugal, Argentina, Belgium, Poland, France

Pot 2: Spain, Peru, Switzerland, England, Colombia, Mexico, Uruguay, Croatia

Pot 3: Denmark, Iceland, Costa Rica, Sweden, Tunisia, Egypt, Senegal, Iran

Pot 4: Serbia, Nigeria, Australia, Japan, Morocco, Panama, South Korea, Saudi Arabia

Dem bin don already set d nations for pot 1 since last month, while Croatia bin be d beneficiaries of Italy wey kon be d only seeded team wey no make am through d European playoffs. They bumped up to pot 2.



Please enter your comment!
Please enter your name here